Bogárdi János - Dunatáj Fotókör

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KLUBÉLET
Bogárdi János
 
 
 
1973. 07.27-én születtem Kalocsán, Dusnokon lakom és fotóim nagy része is itt készül. Jelenleg a Pannon Növényolajgyárban dolgozom mint technológiai gépkezelő, operátor, létesítményi tűzoltó.
 
Munkabeosztásom három műszakos, folyamatos műszakrendben történik, e miatt is kevés időm van szeretett hobbimmal a fotózással foglalkozni, de azért igyekszem egy-egy szabad napomat erre szentelni. Viszont sok rendezvényen, eseményen ezért nem tudok részt venni. Érdeklődési köröm elsősorban a természet, táj és makró képek. Az utóbbi időben az esemény és portré fotózás is érdekelni kezdett.
 
Első fényképező gépem egy Cmena 8 M típusú analóg masina volt, vele tanulgattam és sok szép emlék fűződik hozzá, még mindig meg van. A digitális technika megjelenésével először Kodak C533-as kis kompakttal indítottam. Majd 2013-ban bele kóstoltam a tükörreflexes gépek világába egy Canon 1100 D-nek köszönhetően, igaz belépő szintű, de úgy gondoltam tanulni ezen is lehet és minden adott hozzá hogy egyre többet kihozhassak magamból.
 
Hamar rájöttem arra is hogy folyamatosan képeznie kell az embernek önmagát ha előrébb szeretne jutni. Először egy internetes fotós, értékelő oldalra regisztráltam, töltögettem fel képeim, rengeteg hasznos tanácsot kaptam tőlük, jelenleg is tartom a kapcsolatot velük.
 
Aztán 2015-ben halottam a Duna táj Fotókör szervezésében induló tanfolyamról, amit egy nagyon jó ötletnek tartottam, szükségét éreztem a környékbeli fotósokkal való megismerkedésnek és kapcsolattartásnak. Beültem hát az előadásokra és végig csináltam a tanfolyamot, próbáltam tovább csiszolni ismereteimet, sok értékes segítséget, ötletet kapok Tőlük, önzetlenül segítettek ha kellett.
 
A tanfolyam végeztével eljártam foglalkozásaikra mikor időm engedte, majd 2016. Januárjától tagságot igényeltem. Örülök  hogy tagjaik sorába tatozhatok.
 
 
Felszerelésem, fényképező gép: Canon 1100D.
 
                            Objektívek: Canon EF 18-200mm 3.5-5.6 IS.
 
                                            Canon EF 10-18 mm 3.5-5.6 USM IS.
 
                                            Canon 50mm 1.8 fix.
 
                                            Sigma 70-300mm 4.5-6.3APO DG Macro.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz