KategóriaFotópályázat

Bajai sikerek

Visits: 11

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy egyesületünk új tagja, Péteri Dénes, sikerrel szerepelt a IV. Délvidék – MAFOSZ védnökségű digitális fotópályázaton, ahol “Menyasszony” című képe elfogadásra került az Életképek kategóriában!

Az idei fotópályázatra 89 fő alkotó négy kategóriában 1100 darab képet küldött, ebből 56 alkotó 162 alkotása (14,7 %) került elfogadásra.

Ez a lenyűgöző fénykép a Piros Rózsa Táncegyüttes és a Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület bemutatóján készült 2023. szeptember 16-án. Ezúton szeretnénk gratulálni Péteri Dénesnek e nagyszerű sikerhez, és büszkék vagyunk rá, hogy csatlakozott hozzánk!

KategóriaÁltalános

Megújult külső

Visits: 13

Nagy örömmel jelentjük be, hogy megújult a Dunatáj Fotókör weboldala!
Az idei év május 16-án ünnepeljük 20. évfordulónkat, és ezt az alkalmat kihasználva friss külsővel várjuk mindazokat, akik érdeklődnek fotókörünk iránt.
Az új weboldal tele lesz izgalmas és különleges fotókkal, valamint friss tartalmakkal, amelyeket szeretnénk veletek megosztani. Készüljetek fel, hogy sok-sok lenyűgöző alkotás között böngészhettek majd!
Kövessétek figyelemmel oldalunkat, és reméljük, hogy inspiráló és emlékezetes élményben lesz részetek a Dunatáj Fotókörrel!